GPS sledenje

Mreža  Vrstice 

3 artiklov

 • -40%
  GPS sledilnik za pse Tractive

  GPS sledilnik za pse Tractive

  Tudi tvoj kuža uživa v samostojnem raziskovanju okolice, obišče sosede ali tu in tam odtava po svoje na sprehodu? Ga tudi ti obupano in zaskrbljeno iščeš po vseh skritih kotičkih? GPS sledilnik Tractive® ti lahko pomaga, da se tvoj kuža nikoli več ne bo zares izgubil. Z njim lahko svojega kužka izslediš popolnoma natančno in kadarkoli izveš njegovo lokacijo v realnem času. Tako bosta spet oba vesela in brez skrbi.

  Cena: 99,90 €

  Akcijska cena 59,99 €

 • -10%
  GPS sledilnik za pse Tractive 2

  GPS sledilnik za pse Tractive 2

  Tudi tvoj kuža uživa v samostojnem raziskovanju okolice, obišče sosede ali tu in tam odtava po svoje na sprehodu? Ga tudi ti obupano in zaskrbljeno iščeš po vseh skritih kotičkih? GPS sledilnik Tractive® ti lahko pomaga, da se tvoj kuža nikoli več ne bo zares izgubil. Z njim lahko svojega kužka izslediš popolnoma natančno in kadarkoli izveš njegovo lokacijo v realnem času. Tako bosta spet oba vesela in brez skrbi. Poleg vseh funkcij GPS sledenja, naprava Tractive 2 služi tudi kot monitor aktivnosti za tvojega kosmatinca (Activity Tracker)

  Cena: 99,90 €

  Akcijska cena 89,99 €

 • -10%
  GPS sledilnik za velike pse in konje Tractive XL

  GPS sledilnik za velike pse in konje Tractive XL

  Tudi tvoj kuža uživa v samostojnem raziskovanju okolice, obišče sosede ali tu in tam odtava po svoje na sprehodu? Ga tudi ti obupano in zaskrbljeno iščeš po vseh skritih kotičkih? GPS sledilnik Tractive® ti lahko pomaga, da se tvoj kuža nikoli več ne bo zares izgubil. Z njim lahko svojega kužka izslediš popolnoma natančno in kadarkoli izveš njegovo lokacijo v realnem času. GPS sledilnik Tractive XL je namenjen večjim psom in konjem, njegova največjena prednost pa je življenjska doba baterija pri enem polnjenju - in sicer kar do 6 tednov! 

  Cena: 99,90 €

  Akcijska cena 89,99 €

Mreža  Vrstice 

3 artiklov

Naš blog

Zanimivosti, prigode in uporabni nasveti