• Prosimo izberite potrebne možnosti artikla.
10.9 EUR
Edo priporoča

Hrana za pse ALDOG - Prime Balance MINI

ALDOG
Aldog® Balance zagotavlja uravnoteženo prehrano za vse odrasle pse, kar pomeni maksimalno vzdrževanje mišične mase in zdravja, ne glede na njihovo fizično aktivnost. Aldog® Balance ima visoko vsebnost mesa in ohranja težo vašega psa na optimalnem nivoju, če upoštevate naše nasvete v tabeli s podatki o hranjenju. Na celoten opis >

Zaloga: Na zalogi

od 10,90 €

* Zahtevana polja

od 10,90 €

Na zalogi

Hitra dostava: Naročila, oddana med delovniki do 13. ure, odpošljemo še isti dan.

Izberi količino:

Aldog Balance je popolna hrana za odrasle pse od dopolnjenega 12 meseca starosti dalje za vzdrževanje teže in presnove z normalno fizično aktivnostjo. Je enostavno prebavljiva, zahvaljujoč dvojno kuhanim koruznim kosmičem, zaščitniki jeter, kot je holin klorid, in probiotiki, kot je FOS, mešanica fruktooligosaharidov iz cikorskega inulina.

Sestava

Koruzni kosmiči, dehidrirano meso, koruza, piščančje olje, hidrolizat piščančjih beljakovin, pulpa rdeče pese, natrijev klorid, ekstrakt kostanja, minerali in vitamini.

Dejstva o hranilni vrednosti

Nerafinirani proteini: 22,50%

Surove maščobe: 12%

Nerafinirana vlakna: 2,5%

Nerafiniran pepel: 7%

Kalcij: 2%

Fosfor: 1,4%

Hranilni dodatki (na kg)

Vitaminski AI 10.900, vitamin D3 UI 765, vitamin E (all-rac-alfa tokoferil acetat) 116 mg. Železov sulfat monohidrat 266 mg, bakrov sulfat pentahidrat 38 mg, cinkov oksid 155 mg, manganov sulfat monohidrat 75 mg, natrijev selenit 0,35 mg, kalcijev jodat 2,01 mg.

Organoleptični dodatki - okusi

Izvleček kostanja

Presnovna energija

3900 kcal / kg

Navodila

Aldog® Balance je namenjen za pse od dopolnjenega 1 leta starosti dalje. Brikete zmešajte s toplo vodo nekaj minut preden jih ponudite svojemu psu, lahko pa jih pustite suhe. Držite se odmerkov v tabeli. Vedno poskrbite, da ima žival dostop do sveže vode. Če se Aldog® Balance uporabi za zamenjavo druge vrste hrane in / ali vrste prehrane, je najbolje, da se postopoma vključi v prehrano psa, torej zvišujte količino nove in zmanjšujte količino stare nekaj dni, dokler ni 100% samo Aldog.

O blagovni znamki ALDOG

Skrbno izbirajo lokalne surovine in sestavine iz Italije in jih uporabljajo za izdelavo najkakovostnejših ter uravnovešenih pasjih briketov. Pri izbiri sestavin je vedno prvo vodilo skrb za zdravje in spoštljiv odnos do psov. Lastnikom psov omogočiti izbiro uravnotežene pasje hrane, ki je pripravljena s srcem ter z mislijo na vsakega posameznega psa. Naj bo ta mladiček, starejši pes, športnik ali mala lenobica :) Za vsakega se najde ravno prava hrana. Osredotočeni na dobrobit psov,... več
Poglej druge artikle blagovne znamke ALDOG

Naš blog

Zanimivosti, prigode in uporabni nasveti