POMEMBNO OBVESTILO: Pasja Štacuna išče nove lastnike! Nakupi v prehodnem obdobju žal niso mogoči. Za več informacij nas kontaktirajte.

0
Košarica:
0,00 €

V nakupovalni košari ni artiklov.

Igrače za pse

 

 

Igrače za pse so kot obvezna oprema v avtomobilu. Psi se nikoli ne prenehajo igrati! Skozi svoje celotno življenje s pomočjo igre razvijajo in trenirajo svoje telo ter svoj um. Vseživljenjska igra zagotavlja, da pes ostane zdrav in v odlični telesni pripravljenosti, hrati pa ga skozi igro mentalno zaposlimo in se zato ne dolgočasi. Vsak kuža ima v sebi lovski nagon. ki ga je potrebno zadovoljiti. V kolikor ga ne, se lahko na dolgi rok to izkaže na zelo negativne in neželjene načine. Igrače za pse v naši ponudbi so zelo kakovostne, predvsem pa ima vsaka svoj namen - sedaj pa si le hitro oglej ponudbo. :)

Mreža  Vrstice 

1 artiklov

  • Kost za nego zob - NYLABONE Dental PRO Action Chew

    Razlogi, zakaj večina psov tako rada grize, so različni - bolj pomemno je, da si pravkar našel pravo rešitev za to početje pri tvojem kosmatincu :) Ta kost je izdelana je z mislijo na neskončno grizenje, zato je material izjemno vzdržljiv, hkrati pa zaradi svoje strukture pomaga izboljšati splošno dentalno zdravje psa, zavira nastanek zobnega kamna ter čisti dlesni. Igrača je na voljo v dveh različnih velikostih - M velikost je primerna za manjše in srednje velike pse, L pa za večje. Izdelano v ZDA iz 100% netoksičnih materilov.
    od 9,85 €

Mreža  Vrstice 

1 artiklov

Naš blog

Zanimivosti, prigode in uporabni nasveti