POMEMBNO OBVESTILO: Pasja Štacuna išče nove lastnike! Nakupi v prehodnem obdobju žal niso mogoči. Za več informacij nas kontaktirajte.

0
Košarica:
0,00 €

V nakupovalni košari ni artiklov.

Igrače za pse

 

 

Igrače za pse so kot obvezna oprema v avtomobilu. Psi se nikoli ne prenehajo igrati! Skozi svoje celotno življenje s pomočjo igre razvijajo in trenirajo svoje telo ter svoj um. Vseživljenjska igra zagotavlja, da pes ostane zdrav in v odlični telesni pripravljenosti, hrati pa ga skozi igro mentalno zaposlimo in se zato ne dolgočasi. Vsak kuža ima v sebi lovski nagon. ki ga je potrebno zadovoljiti. V kolikor ga ne, se lahko na dolgi rok to izkaže na zelo negativne in neželjene načine. Igrače za pse v naši ponudbi so zelo kakovostne, predvsem pa ima vsaka svoj namen - sedaj pa si le hitro oglej ponudbo. :)

Mreža  Vrstice 

2 artiklov

  • Interaktivna igrača Starmark Treat Dispensing Pickle Pocket

    Interaktivna igrača Treat Dispensing Pickle PocketTM je odličen pripomoček za zadostitev pasjega nagona po igri in lovljenju. Igrača je primerna za vse kosmatince, ki obožujejo prinašanje in je odlična rešitev za odpravljanje vedenjskih težav, saj ponuja mentalno zaposlitev. Povrhu vsega pa je narejena iz neverjetno trpežnega materiala, ki je hkrati prijazen do pasjih zob.

    14,20 €
  • Žogica z vrvjo Starmark Swing 'n Fling Chew Ball

    Interaktivna igrača Starmark Swing 'n Fling Chew Ball je odličen pripomoček za zadostitev pasjega nagona po igri in lovu. Žogica je primerna za vse kosmatince, ki obožujejo igro prinašanje ali vlečenja, ki radi svoje žogice grizejo in žvečijo, za tiste, ki najbolj uživajo v vodnih igrah in za tiste, ki radi delajo z nosom. Povrhu vsega pa je narejena iz neverjetno mehkega materiala, ki je prijazen do pasjih zob, hkrati pa trpežen in vzdržljiv..

    14,70 €

Mreža  Vrstice 

2 artiklov

Naš blog

Zanimivosti, prigode in uporabni nasveti