POMEMBNO OBVESTILO: Pasja Štacuna išče nove lastnike! Nakupi v prehodnem obdobju žal niso mogoči. Za več informacij nas kontaktirajte.

0
Košarica:
0,00 €

V nakupovalni košari ni artiklov.

4.99 EUR
Edo priporoča

Kliker za treniranje Starmark Pro-Training

StarMark

Kliker Starmark Pro-Training je odličen pripomoček za izboljšanje komunikacije med tabo in psom in lahko vodi do pomembnih vedenjskih izboljšav in h kvalitetnejšemu odnosu. Kliker je ergonomsko zasnovan, zato se lepo prilega dlani in je enostaven za uporabo.

Na celoten opis >

Zaloga: Ni na zalogi

4,99 €
4,99 €

Ni na zalogi

Artikel ni na zalogi. Za naročilo nas kontaktiraj na info@pasjastacuna.si

Glavne značilnosti izdelka:

  • deluje po principu klasičnega in operativnega pogojevanja
  • vodi do boljše komunikacije s psom
  • izboljša vedenje psa
  • predstavlja rešitev za bolj kvaliteten odnos
  • ergonomsko oblikovan za udobno in lahko uporabo
  • vključen brezplačen vodnik osnov treniranja psa

Psi se učijo tako, da izvedejo vedenje, kateremu sledi nekaj pozitivnega, in se izogibajo vedenju, kateremu sledi nekaj negativnega. Kliker Starmark Pro-Training deluje na podlagi principa klasičnega in operativnega pogojevanja, ki sta danes osnovi šolanja psov. Ruski psiholog Ivan Pavlov je dokazal, da lahko pes začne eno stvar ali situacijo povezovati z drugo, če se ti dve stvari oz. situaciji pogosto ponovita skupaj. Ob hranjenju svojih psov je namreč vsakič zraven pozvonil z zvončkom. Čez čas so se psi naučili povezati zvok zvonca s hrano in so se začeli sliniti že samo ob zvoku zvonca, tudi če takrat niso dobili hrane. Behaviorist Skinner pa je z golobi dokazal operativno pogojevanje tako, da so golobi izvedli serijo gibov, kar jih je privedlo do hrane. Na podlagi tega učenja se pes nauči vedenj, kot so "sedi", "lezi" ali "stoj". V obeh primerih je bila torej hrana uporabljena kot sredstvo za dosego nekega cilja. 

Na tak način kot je Pavlov povezal zvonček s hrano, je to potrebno storiti tudi za kliker. Zvok sam po sebi namreč psu ne pomeni nič, dokler ga ne začne povezovati z nečim pozitivnim. Ker pa je hrana primarna biološka potreba za psa, se je zanjo pripravljen potruditi in mu to predstavlja nagrado in če želimo, da tudi kliker dojema kot nagrado oz. pohvalo, ga je potrebno to najprej naučiti.  

 

 

Brezplačen vodnik za šolanje s klikerjem

Starmark center za pasje vedenje ponuja ob nakupu klikerja tudi brezplačen vodnik, ki podrobno razloži osnove šolanja psa, kako uvesti delo s klikerjem, na kaj je potrebno biti pozoren pri svojem vedenju, razbija mite o treniranju psov in ponuja konkretne praktične vaje, ki jih lahko izvajaš doma. Ponuja rešitve za osnove poslušnosti in odgovarja na nekatera najbolj pogosta vprašanja pasjih lastnikov. Vodnik lahko preneseš tukaj

 

 

 

 

Izboljšanje komunikacije in pasjega vedenja

Osnova vsakega odnosa je dobra komunikacija in nič drugače ni pri odnosu človek - pes. Kliker Starmark Pro-Training omogoča nadgradnjo odnosa s psom in vodi k bolj kvalitetni, jasni in učinkoviti komunikaciji, kar pa posledično vodi do boljšega vedenja kužka in večjega zadovoljstva ob preživljanju časa z njim.  

 


  

Varen in udoben nakup v Pasji Štacuni

Dostava

Izdelke, ki jih imamo na zalogi in so naročeni med delavniki do 13. ure, odpošljemo še isti dan. V večini primerov bodo pri tebi že naslednji delovni dan (rok dostave se lahko izjemoma podaljša zaradi pogojev dostavne službe). Znesek za odkupnino je enak znesku za plačilo, ki je naveden ob zaključku nakupa v tvoji košarici, brez dodatnih stroškov ob dostavi paketa. Cenik dostave >

Garancija na zadovoljstvo

Lahko si brez skrbi - izdelke iz Pasje Štacune, lahko vrneš v roku 14 dni od prevzema paketa.

Načini plačila

Izbiraš lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju, plačilo preko UPN, plačilo s kreditno ali plačilno kartico, plačilo preko PayPal in plačilo preko sistema Moneta.

Varen nakup preko spleta

Nakup poteka v varnem okolju Comodo Essential SSL  

 

 


 

O blagovni znamki StarMark

Starmark Academy je eden največjih in najbolj celovitih trenerskih in vedenjskih centrov za pse na svetu. Na 100.000 m2 se strokovno usposobljeni trenerji in behavioristi ukvarjajo tako s treningom osnovne poslušnosti za domače ljubljenčke, kot tudi s treningom profesionalcev, kot so na primer policijski in reševalni psi. Večkrat nagrajeni Starmark izdelki za pomoč pri odpravljanju vedenjskih težavah in za pomoč pri treningu so nastali ravno na podlagi njihovih strokovnih izkušenj... več
Poglej druge artikle blagovne znamke StarMark

Naš blog

Zanimivosti, prigode in uporabni nasveti