0
Košarica:
0,00 €

V nakupovalni košari ni artiklov.

Postelje in ležišča za pse

 

 

Ležišče za psa bo tvojemu kosmatincu nudilo udoben in varen kotiček v tvojem domu, kjer se bo lahko resnično sprostil in odpočil od vsakodnevnih pasjih dogodivščin. Psi se z razlogom radi stlačijo v tesne prostore, saj jim to predstavlja občutek varnosti. V preteklosti so si namreč na tak način poiskali zavetje pred plenilci. Zato jim tudi pasje postelje zelo odgovarjajo in jih ponavadi zelo hitro vzljubijo.

Mreža  Vrstice 

8 artiklov

 • Anatomska blazina za psa iz spominske pene in tekstila EverDog - siva

  EverDog blazina za psa bo tvojemu kužku nudila udobje na najvišjem nivoju, s svojim dovršenim in modernim izgledom pa se bo kot moderen kos pohištva čudovito zlila s tvojim stanovanjem. Odstranljiva prevleka omogoča enostavno čiščenje postelje tudi najbolj skritih kotičkov ležišča in je pralna v pralnem stroju na 30° C. Jedro ležišča je izdelano iz hladno stiskane pene, zgornji del pa iz spominske pene, kar zagotavlja vrhunsko mero prilagajanja in udobja. Polnilo je še dodatno zaščiteno z vodoodbjono prevleko, kar  preprečuje vdor vlage in umazanije v notranjost postelje in s tem zagotavlja najvišji nivo higiene. Dno blazine je izdelano iz "NON-SLIP" nedrsečega materiala.

  od 68,90 €
 • Anatomska blazina za psa iz spominske pene in umetnega usnja EverDog - rjava

  EverDog blazina za psa bo tvojemu kužku nudila udobje na najvišjem nivoju, s svojim dovršenim in modernim izgledom pa se bo kot moderen kos pohištva čudovito zlila s tvojim stanovanjem. Odstranljiva prevleka iz umetnega usnja omogoča enostavno čiščenje postelje s sesalcem ali vlažno krpo in dostop do najbolj skritih kotičkov ležišča. Jedro je izdelano iz hladno stiskane pene, zgornji del pa je iz spominske pene, kar zagotavlja vrhunsko mero prilagajanja in udobja. Polnilo je še dodatno zaščiteno z vodoodbjono prevleko, kar  preprečuje vdor vlage in umazanije v notranjost ležišča in s tem zagotavlja najvišji nivo higiene. Dno blazine je izdelano iz "NON-SLIP" nedrsečega materiala.

  od 68,90 €
 • Ležišče za psa iz tekstila in kosmičev spominske pene EverDog - siva

  EverDog ležišče za psa bo tvojemu kužku nudilo udobje na najvišjem nivoju, s svojim dovršenim in modernim izgledom pa se bo kot moderen kos pohištva čudovito zlilo s tvojim stanovanjem. Odstranljiva prevleka omogoča enostavno čiščenje tudi najbolj skritih kotičkov ležišča in je pralna v pralnem stroju na 30° C. Ležišče je polnjeno s kosmiči spominske pene, kar zagotavlja vrhunsko mero prilagajanja in udobja. Polnilo je še dodatno zaščiteno z vodoodbojno prevleko, kar  preprečuje vdor vlage in umazanije v notranjost ležišča in s tem zagotavlja najvišji nivo higiene. Dno ležišča je izdelano iz "NON-SLIP" nedrsečega materiala.

  od 59,90 €
 • Ležišče za psa iz umetnega usnja in kosmičev spominske pene EverDog - rjava

  EverDog ležišče za psa bo tvojemu kužku nudilo udobje na najvišjem nivoju, s svojim dovršenim in modernim izgledom pa se bo kot moderen kos pohištva čudovito zlilo s tvojim stanovanjem. Odstranljiva prevleka iz umetnega usnja omogoča enostavno čiščenje postelje in dostop do najbolj skritih kotičkov ležišča. Jedro je izdelano iz spominske pene v kosmičih, kar zagotavlja vrhunsko mero prilagajanja in udobja. Polnilo je še dodatno zaščiteno z vodoodbojno prevleko, kar  preprečuje vdor vlage in umazanije v notranjost ležišča in s tem zagotavlja najvišji nivo higiene. Dno ležišča je izdelano iz "NON-SLIP" nedrsečega materiala.

  od 59,90 €
 • Odeja iz flisa Alcott Traveler Comfort Blanket

  Mehka odeja iz flisa Alcott Traveler je primerna za večje udobje v avtomobilu, ko se s raziskovalcem podaja na pot. Lahko jo uporabiš tudi doma, da mu bo na svoji posteljici bolj udobno, lahko pa jo daš na kavč, da ga zaščitiš pred pasjimi dlakami.
  24,99 €
 • Postelja za psa iz tekstila in kosmičev spominske pene EverDog - siva

  EverDog postelja za psa bo tvojemu kužku nudila udobje na najvišjem nivoju, s svojim dovršenim in modernim izgledom pa se bo kot moderen kos pohištva čudovito zlila s tvojim stanovanjem. Odstranljiva blazina omogoča enostavno čiščenje postelje s sesalcem ali vlažno krpo, celotna prevleka pa je snemljiva in pralna v pralnem stroju na 30° C. Postelja je polnjena s peno v kosmičih, kar zagotavlja zadostno mero prilagajanja in udobja. Polnilno je še dodatno zaščiteno z vodoodbojno prevleko, kar  preprečuje vdor vlage in umazanije v notranjost postelje in s tem zagotavlja najvišji nivo higiene. Dno postelje je izdelano iz "NON-SLIP" nedrsečega materiala.

  od 64,90 €
 • Postelja za psa iz umetnega usnja in spominske pene EverDog - rjava

  EverDog postelja za psa bo tvojemu kužku nudila udobje na najvišjem nivoju, s svojim dovršenim in modernim izgledom pa se bo kot moderen kos pohištva čudovito zlila s tvojim stanovanjem. Odstranljiva blazina in v celoti snemljiva prevleka omogočata enostavno čiščenje in dostop do najbolj skritih kotičkov postelje s sesalcem in vlažno krpo. Postelja je polnjena s kosmiči spominske pene, kar zagotavlja vrhunsko mero prilagajanja in udobja. Polnilo je še dodatno zaščiteno z vodoodbjono prevleko, kar  preprečuje vdor vlage in umazanije v notranjost postelje in s tem zagotavlja najvišji nivo higiene. Dno postelje je izdelano iz "NON-SLIP" nedrsečega materiala.

  od 64,90 €
 • Spalna vreča za psa Alcott Explorer

  Ni boljšega občutka kot zlesti v udobno in mehko spalno vrečo po naporni dogodivščini. Spačna vreča Alcott Traveler je odlična za tiste, ki radi potujete s svojim kosmatincem, saj lahko zdaj udobje na poti privoščiš tudi njemu. Zgornji del je popolnoma snemljiv z zadrgo, zato jo lahko prilagodiš potrebam kužka. Prav tako pa je zložljiva za enostaven transport in shranjevanje.
  od 29,99 €

Mreža  Vrstice 

8 artiklov

Naš blog

Zanimivosti, prigode in uporabni nasveti