POMEMBNO OBVESTILO: Pasja Štacuna išče nove lastnike! Nakupi v prehodnem obdobju žal niso mogoči. Za več informacij nas kontaktirajte.

0
Košarica:
0,00 €

V nakupovalni košari ni artiklov.

StarMark

Starmark Academy je eden največjih in najbolj celovitih trenerskih in vedenjskih centrov za pse na svetu. Na 100.000 m2 se strokovno usposobljeni trenerji in behavioristi ukvarjajo tako s treningom osnovne poslušnosti za domače ljubljenčke, kot tudi s treningom profesionalcev, kot so na primer policijski in reševalni psi.

Večkrat nagrajeni Starmark izdelki za pomoč pri odpravljanju vedenjskih težavah in za pomoč pri treningu so nastali ravno na podlagi njihovih strokovnih izkušenj s psmi. Razvili so jih strokovnjaki, prav tako pa jih je testiralo na tisoče psov v Starmark centru za pasje vedenje in razvoj izdelkov. Kot vodilni na področju izobraževanja profesionalnih trenerjev psov, se dobro zavedajo, kako psi razmišljajo, kako se igrajo in kako se učijo. Ravno to znanje naredi njihove izdelke unikatne.

Starmark izdelki za pse odražajo način pasjega učenja in dojemanja zabave. Zaradi strokovnega znanja so lahko ustvarili izdelke, ki zagotavljajo miselno zaposlitev psa, izdelke za pomoč pri treniranju, priboljške in interaktivne igrače. Njihove konkretne izkušnje in veliko tehničnega znanja jim omogočajo, da psom in njihovim lastnikom ponudijo mnoge uporabne rešitve in pripomočke za trening.

Mreža  Vrstice 

11 artiklov

Mreža  Vrstice 

11 artiklov