POMEMBNO OBVESTILO: Pasja Štacuna išče nove lastnike! Nakupi v prehodnem obdobju žal niso mogoči. Za več informacij nas kontaktirajte.

0
Košarica:
0,00 €

V nakupovalni košari ni artiklov.

9.9 EUR

Poster z okvirjem - Rep psa maha s srcem

Lepe misli nam vedno privabijo nasmešek na obraz in pričarajo lepši dan. Ker pa so naši ArtPrinti vedno nekako povezani s kosmatinci, te bo to hkrati opomnilo, da imaš ob sebi nekoga, ki te bo vedno brezpogojno sprejemal. Obesi misel na vidno mesto, da te bo čez dan večkrat opomnila na to, da je na svetu veliko lepega. Od vsakega prodanega ArtPrinta podarimo 1€ v dobrodelne namene, da vsaj malo polepšamo dni tudi živalim v stiski. Na celoten opis >

Zaloga: Na zalogi

od 9,90 €

* Zahtevana polja

od 9,90 €

Na zalogi pri dobavitelju

Predvidena dostava na tvoj naslov je 3 - 6 delovnih dni.

Izberi količino:

Glavne značilnosti izdelka:

  • misel za lepši dan
  • kakovosten lesen okvir v beli ali lrni barvi 
  • na voljo kar pet dimenzij: 10x15 cm, 13x18 cm, 15x21 cm, 21x30 cm in 30x45 cm
  • okvirji vseh velikosti imajo možnost obešanja na steno
  • najmanjše tri velikosti okvirjev majo tudi vgrajeno stojalo za postavitev na poličko 
  • 1€ od vsakega prodanega ArtPrinta podarimo živalim v stiski

Lepe misli nam lahko vedno privabijo nasmešek na obraz in pričarajo lepši dan. Če si velik ljubitelj kosmatincev, ti lahko ta lepa misel polepša dan in te hkrati opomni, da imaš vedno nekoga, ki te brezpogojno sprejema. Obesi misel na steno ali jo postavi na poličko, da te bo čez dan večkrat opomnila na to, koliko lepega je na svetu. :)

 

Z nakupom ArtPrinta ne boš polepšal svojih dni samo sebi, ampak tudi živalim v stiski. Od vsakega prodanega ArtPrinta namreč podarimo 1€ živalim v stiski.

 

 

 

Kaj je ArtPrint?

ArtPrint je delo grafičnih oblikovalcev iz Pasje Štacune, ki svojo ljubezen do živali izražajo tudi preko ljubezni do njihovih lastnikov, zato želijo tudi njim ponuditi nekaj svežega, inovativnega in uporabnega. V ArtPrintih so združeni elementi motivacijskih misli, humorja in estetike, vse skupaj pa povezuje rdeča nit živalskih tem. S tem želimo okrasiti stene ali mize pasjih lastnikov in jih na tak način opomniti na lepe stvari v življenju in da vedno obstaja nekdo, ki jih bo sprejemal brezpogojno.  Ob naročilu ArtPrinta je vključen tudi okvir, zato ga ob prejemu paketa enostvano obesiš na vidno mesto ali postaviš na mizo. 

ArtPrint z okvirjem je na voljo v kar petih velikostih. Vse velikosti okvirjev imajo možnost obešanja na steno, najmanjše tri dimenzije pa imajo vgrajeno tudi namizno stojalo, zato ga lahko postaviš na mizo ali poličko. 

 

 

Dimenzije in barve okvirjev:

10 x 15 cm (stenski in namizni) 

13 x 18 cm (stenski in namizni) 

15 x 21 cm (stenski in namizni

21 x 30 cm (stenski)

30 x 45 cm (stenski)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Varen in udoben nakup v Pasji Štacuni

Dostava

Izdelke, ki jih imamo na zalogi in so naročeni med delavniki do 13. ure, odpošljemo še isti dan. V večini primerov bodo pri tebi že naslednji delovni dan (rok dostave se lahko izjemoma podaljša zaradi pogojev dostavne službe). Znesek za odkupnino je enak znesku za plačilo, ki je naveden ob zaključku nakupa v tvoji košarici, brez dodatnih stroškov ob dostavi paketa. Cenik dostave >

Garancija na zadovoljstvo

Lahko si brez skrbi - izdelke iz Pasje Štacune, lahko vrneš v roku 14 dni od prevzema paketa.

Načini plačila

Izbiraš lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju, plačilo preko UPN, plačilo s kreditno ali plačilno kartico, plačilo preko PayPal in plačilo preko sistema Moneta.

Varen nakup preko spleta

Nakup poteka v varnem okolju Comodo Essential SSL  

 


 

Naš blog

Zanimivosti, prigode in uporabni nasveti