POMEMBNO OBVESTILO: Pasja Štacuna išče nove lastnike! Nakupi v prehodnem obdobju žal niso mogoči. Za več informacij nas kontaktirajte.

0
Košarica:
0,00 €

V nakupovalni košari ni artiklov.

4.99 EUR

Pletena igralna vrv v obliki žoge za vlečenje in grizenje Dogman - 45 cm

Dogman
Pletena igralna vrv z dvema vozloma in zanko za držanje na drugi strani, bo tvojega psa zagotovo navdušila :) Igrača je primerna veliko različnih vrst igre: lovljenje, vlečenje, iskanje. Tvoj kuža bo noro zadovoljen, najlepše pa je to, da si bo ob veseli igri še učinkovito očistil zobe ter utrdil dlesni. Igrača je izdelana iz zelo trpežne pletene vrvi, debeline 25mm. Dolžina igrače pa je približno 45 cm. Na celoten opis >

Zaloga: Na zalogi

4,99 €
4,99 €

Na zalogi

Izberi količino:

Glavne značilnosti izdelka:

  • Iz zelo vzdržljive pletene vrvi debeline
  • Konec vrvi prepleten v obliki žogice
  • Primerna za veliko različnih vrst igre s psom
  • Učinkovito in koristno izrabljanje prekomerne energije psa
  • Za zadovoljitev nagona po lovu

Zakaj je igra tako pomembna?

Vsak kuža ima v sebi lovski nagon. In ker je danes za naše družinske pse nesprejemljivo, da tečejo za srno, veverico, mačko, za kolesarjem ali avtomobilom, moramo mi poskrbeti za to, da bo kuža ta nagon vseeno zadovoljil. Namesto vseh živalic, ki bi jih lako preganjal, naj se raje zaposli z igračo. Pasji nagon po lovu omogoča, da sprosti prekomerno energijo, ki bi jo drugače izkoristil oziroma unovčil za uničevanje drugih predmetov. Ta nagon lahko lastniki psov s pridom uporabimo pri šolanju in vzgoji. Z igračo ter igro nasploh psa motiviramo, pritegnemo njegovo pozornost. Kuža bo sčasoma svojo priljubljeno igračo (in dejstvo, da se lahko z njo igra) dojemal kot nagrado.

 

O blagovni znamki Dogman

Opis blagovne znamke je v nastajanju.
Poglej druge artikle blagovne znamke Dogman

Naš blog

Zanimivosti, prigode in uporabni nasveti