OBIŠČI NAS V TRGOVINI: Vabimo te, da nas obiščeš v trgovini na Mariborski 45 v Celju. Tudi tvoj kuža je dobrodošel :)

10.9 EUR

Bio zeliščno pršilo proti klopom Cay

Zelišča Cvetka
Pršilo proti klopom je ročno narejeno iz naravnih izvlečkov zelišč, ki preverjeno odganjajo klope in zatrejo njihov razvoj. Pršilo proti klopom je povsem brez dodatkov kemičnih snovi, kar pomeni, da je za tvojega kužka povsem neškodljiv. Ko svojega kužka božaš in neguješ, si v tesnem stiku z njegovim kožuhom. Posledično pa tudi s sredstvom, ki ga uporabljaš proti klopom. Poskrbi, da niti ti, tvoja družina in tvoj kuža ne boste v stiku s škodljivimi kemikalijami, ki se konstantno kopičijo v prostoru, kjer se kuža nahaja. Na celoten opis >

Zaloga: Na zalogi

10,90 €
10,90 €

Na zalogi

Hitra dostava: Naročila, oddana med delovniki do 13. ure, odpošljemo še isti dan.

Izberi količino:

Glavne značilnosti izdelka:

  • preverjeno odganjaja klope
  • povsem brez dodatkov kemičnih snovi
  • blagodejno vpliva tudi na kožuh

Pršilo proti klopom je ročno narejeno iz naravnih izvlečkov zelišč, ki preverjeno odganjajo klope in zatrejo njihov razvoj. Pršilo proti klopom je povsem brez dodatkov kemičnih snovi, kar pomeni, da je za tvojega kužka povsem neškodljiv.

Ko svojega kužka božaš in neguješ, si v tesnem stiku z njegovim kožuhom. Posledično pa tudi s sredstvom, ki ga uporabljaš proti klopom. Poskrbi, da niti ti, tvoja družina in tvoj kuža ne boste v stiku s škodljivimi kemikalijami, ki se konstantno kopičijo v prostoru, kjer se kuža nahaja.

Izbrana zelišča v pršilu odganjajo klope in drug mrčes ter preprečujejo njihov razvoj. Pršilo se odlično obnese tudi v boju z bolhami. In ne samo, da odganja nevarne insekte – blagodejno vpliva tudi na kožuh. Preverjena kombinacija zelišč poskrbi za močne in sijoče dlake, spodbuja njihovo pravilno izraščanje in kožuhu povrne naravno ravnovesje.

Kožuh je največji organ tvojega kužka, skozi katerega snovi prehajajo v njegovo telo. Privošči mu najboljšo zaščito z mojim naravnim pršilom proti klopom.

 

Opis sestavin:

 

destilirana voda 

umiljeno kokosovo olje: ščiti dlako pred lomljenjem in jo navlaži, preprečuje naseljevanje klopov 

glicerol: doda dlaki lesk in pomaga pri obnavljanju

izvleček bazilike: odganja klope in izboljša izrast dlak. Uravna izločanje maščobe v dlačnem mešičku in okrepi dlake

izvleček timijana: odganja bolhe in klope ter deluje protibakterijsko 

eterično olje cimeta: odganja klope in bolhe

izvleček atlantske cedre: odganja klope, poživi prekrvavitev kožuha

izvleček limonske trave: odganja klope in bolhe, uravnava izločanje loja in vrača kožuh v naravno ravnovesje 

izvleček poprove mete: odganja klope in bolhe, poživi kožuh

izvleček limone: odganja klope

eterično olje geranije: odganja klope

 

Količina: 250ml

 

Pršilo uporabljamo po potrebi, enkrat tedensko, lahko tudi vsak dan. Ker ne vsebuje nobenih kemičnih snovi, je primeren za pogosto uporabo. Vsebuje eterična olja, zato je pri zelo občutljivih psih priporočeno najprej na majhnem delčku kožuha preveriti, če prihaja do draženja, rdečice. Običajno je dovolj, da ga naneseš 1x tedensko, če psa skopaš ali zmočiš je priporočljivo, da ga ponovno popršiš.

 

O blagovni znamki Zelišča Cvetka

VRHUNSKA KAKOVOST, KONTROLIRANA PROIZVODNJA IN STROKOVNO ZNANJE. To so besede, ki najbolje opišejo Cvetko. Zakaj? *vsa zelišča so pridelana na ekološki način, ročno sejana, presajena, večkrat okopana, požeta in pravilno sušena. Zato imajo Cvetke poleti zlatorjavo polt *redno dopolnjujejo svoje znanje in se izobražujejo. Vse izdelke pred pošiljanjem na trg dobro preizkusijo in ustrezno registrirajo *dejavnost imajo priglašeno na Uradu za kemikalije RS, ekološko kontrolo... več
Poglej druge artikle blagovne znamke Zelišča Cvetka

Naš blog

Zanimivosti, prigode in uporabni nasveti