OBIŠČI NAS V TRGOVINI: Vabimo te, da nas obiščeš v trgovini na Mariborski 45 v Celju. Tudi tvoj kuža je dobrodošel :)

2.33 EUR
Edo priporoča

Pasji priboljški RINTI Chicko Dent small - močni trakovi s piščancem 50g

Rinti

Poslastica z dodatnimi koristmi. Rinti Chicko Dent žvečilni trakovi z dodatkom piščanca niso le posebno okusni, ampak prispevajo tudi k dnevni negi zob vašega psa. Izdelani so iz 60 % čvrste goveje kože in 34 % piščančjih prsi, zato spodbujajo žvečenje in prispevajo k drgnjenju zob. Poleg tega so obogateni z mineralnim kompleksom, ki preprečuje obloge, in vsebujejo posebne čistilne delce. Z garancijo pravega mesa zagotavlja Rinti uporabo samo najboljšega mesa in kosov goveje kože. Pri izdelavi podjetje ne uporablja mesne moke, žit ali soje. Tako so majhni grižljaji za razvajanje psa okusni, obenem pa tudi lahko prebavljivi. Na voljo so v priročni vrečki, ki se lahko ponovno zapre, tako da imate majhno veselje za vašega štirinožnega prijatelja vedno pri roki.

Na celoten opis >

Zaloga: Na zalogi

2,33 €
2,33 €

Na zalogi

Hitra dostava: Naročila, oddana med delovniki do 13. ure, odpošljemo še isti dan.

Izberi količino:

Glavne značilnosti izdelka:

  • mineralni kompleks in posebni čistilni delci poskrbijo za čiste zobe

  • brez mesne moke ali soje, žit in lahko prebavljivi

  • primerni so kot nagrada ali občasna majhna razvada

  • pakirani v priročni vrečki s ponovnim zapiranjem

Sestava: Goveja koža (60 %), piščančje meso (34 %), stranski rastlinski proizvodi, minerali (0,3 % natrijevega pirofosfata).

O blagovni znamki Rinti

Rinti je blagovna znamka družine FINNERN , neodvisnega družinskega podjetja. Tudi družinski posel, ker se psi in mačke danes štejejo za družinske člane, kar je dejstvo, ki se odraža v odnosu do njihove prehrane. Kot neodvisni dobavitelj ter proizvajalec lahko izkoristimo izbiro najboljših specialitet iz celega sveta, kot so ribe iz Tajske, čisto meso jagnjetine iz Nove Zelandije, izdelki iz piščančjega mesa iz Irske in meso iz Norveške. Strokovno znanje Z ekipo prehrambenih... več
Poglej druge artikle blagovne znamke Rinti

Naš blog

Zanimivosti, prigode in uporabni nasveti