POMEMBNO OBVESTILO: Pasja Štacuna išče nove lastnike! Nakupi v prehodnem obdobju žal niso mogoči. Za več informacij nas kontaktirajte.

0
Košarica:
0,00 €

V nakupovalni košari ni artiklov.

22.95 EUR

Brez dlake na jeziku, Rujana Jeger

Zaloga: Na zalogi

22,95 €
22,95 €

Na zalogi

Izberi količino:

Pasja ljubezen je največkrat brezpogojna, vendar to ne pomeni, da je ni treba vračati: skrbjo, nego, pravilno prehrano, igro in sprehodi. Psi so velika odgovornost, a vse to večkratno povrnejo. Vendar se pogosto zgodi, da se ljudje precenjujejo in niso dovolj poučeni, ko se odločajo za psa. Predvsem je treba pametno izbrati, ko gre za vašega prvega psa. Ljudje, ki nikoli niso imeli psa, so kot ljudje, ki še nikoli niso bili zaljubljeni - vedo, da je to nekaj fantastičnega, ampak ne vedo, za kaj točne gre.

Avtorica opozarja, da pred vami ne stoji sterilna knjiga s politično korektno napisanimi nasveti o ravnanju s psom in prevzema tveganje, da nekaterim ne bo všeč način, kako pri nekaterih stvareh reče bobu bob.

O avtorici:

Rujana Jeger se je rodila leta 1968 v Zagrebu in se je do leta 1975 panično bala psov. Ko je strah premagala, so v njeno življenje prišli: Mark, Poli, Kiki, Charlie, Chili, Liza, Joy in Pixie. Ko ne piše ali bere, se potepa s psi po parkih Zagreba. Živi z možem, ki ji uspešno preprečuje, da bi hišo spremenila v živalski vrt. Zaenkrat.

Mnenja o knjigi:

"Zakaj imam od vseh knjig s pasjimi nasveti na celem svetu, najrajši knjigo Rujane Jeger? Zaradi osupljivega humorja in iskrenosti ter samoironije ljubečega pasjega lastnika, in zaradi vseh čudovito ganljivih in zabavnih zgodb, ki jo napolnijo do zadnjega kotička, tako da že na prvi strani pozabite, da gre za priročnik. Knjigo »Brez dlake na jeziku« lahko z užitkom berete tudi če nimate psa in ga ne nameravate imeti." - Desa Muck

 

Avtor: Rujana Jeger

Založba: Založba BP

Prevod: Nataša Vrešnik

Datum izida: 10.11.2014

Jezik: slovenski

ISBN: 978-961-93742-0-7

Fizični opis: Trda vezava⎜213 strani⎟13 x 20,5 cm⎜381g

  


 

Varen in udoben nakup v Pasji Štacuni

Dostava

Izdelke, ki jih imamo na zalogi in so naročeni med delavniki do 13. ure, odpošljemo še isti dan. V večini primerov bodo pri tebi že naslednji delovni dan (rok dostave se lahko izjemoma podaljša zaradi pogojev dostavne službe). Znesek za odkupnino je enak znesku za plačilo, ki je naveden ob zaključku nakupa v tvoji košarici, brez dodatnih stroškov ob dostavi paketa. Cenik dostave >

Garancija na zadovoljstvo

Lahko si brez skrbi - izdelke iz Pasje Štacune, lahko vrneš v roku 14 dni od prevzema paketa.

Načini plačila

Izbiraš lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju, plačilo preko UPN, plačilo s kreditno ali plačilno kartico, plačilo preko PayPal in plačilo preko sistema Moneta.

Varen nakup preko spleta

Nakup poteka v varnem okolju Comodo Essential SSL  

 


 

Naš blog

Zanimivosti, prigode in uporabni nasveti