POMEMBNO OBVESTILO: Pasja Štacuna išče nove lastnike! Nakupi v prehodnem obdobju žal niso mogoči. Za več informacij nas kontaktirajte.

0
Košarica:
0,00 €

V nakupovalni košari ni artiklov.

8.99 EUR

LED svetilka za fleksibilne povodce Alcott essential leash light

Alcott

Ta priročna LED svetilka bo tebi in tvojemu kosmatincu omogočila, da se bo lahko pustolovščina nadaljevala tudi v temi. 3 varčne in svetle LED diode osvetljujejo okolico pred vama, zato bo lahko vajin korak bolj varen in zanesljiv. Hkrati bosta neprimerno bolj vidna in varna v prometu, saj vaju bodo nasproti vozeči vozniki opazili že od daleč. Svetilka se lahko z močno samolepilno podlago (že na ohišju svetilke) pritrdi na fleksibilen povodec kateregakoli proizvajalca, lahko pa jo tudi namestiš na torbico za fleksibilne povodce Alcott, ki že ima všit nosilec za svetilko Alcott.

Na celoten opis >

Zaloga: Ni na zalogi

8,99 €
8,99 €

Ni na zalogi

Artikel ni na zalogi. Za naročilo nas kontaktiraj na info@pasjastacuna.si

Glavne značilnosti izdelka:

  • 3x svetle in varčna LED žarnica z življenjsko dobo 100.000 ur
  • kompatibilna z večino fleksi povodcev
  • enostavno pritrjevanje s samolepilno podlogo ali v kombinaciji s torbico Alcott
  • s funkcijo enakomernega osvetljevanja okolice ali utripanja
  • za delovanje potrebuje 2xAAA baterijski vložek (ni priložen)

O blagovni znamki Alcott

Alcott je izjemno radoveden in simpatičen kuža, ki najbolj uživa v preživljanju časa s svojim človekom. Njegova življenjska misija je spremeniti vsak sprehod v neverjetno dogodivščino in opominjati na to, da se na vsakem sprehodu skriva nešteto možnosti. Nikoli ne veš, kdaj se bodo mali koraki spremenili v veliko pustolovščino! Cilj Alcott podjetja je ponuditi psom in njihovim lastnikom nov zagon in energijo za opravljanje ene izmed najbolj nujnih in osnovnih skupnih opravil -... več
Poglej druge artikle blagovne znamke Alcott

Naš blog

Zanimivosti, prigode in uporabni nasveti