POMEMBNO OBVESTILO: Pasja Štacuna išče nove lastnike! Nakupi v prehodnem obdobju žal niso mogoči. Za več informacij nas kontaktirajte.

0
Košarica:
0,00 €

V nakupovalni košari ni artiklov.

Varovanje osebnih podatkov

Z nakupovanjem v spletni trgovini Pasja Štacuna uporabnik dovoljuje, da PASJA ŠTACUNA Matija Grdina s.p. kot upravljalec zbirke osebnih podatkov vse posredovane podatke s strani uporabnika in podatke o vsebini nakupov zbira in obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Pasja Štacuna se zavezuje, da bo osebne podatke in ostale podatke, zbrane ob oddaji naročila, varovala v skladu z ZVOP-1, ščitila pred razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim osebam. Pasja Štacuna navedene osebne podatke uporabi izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Pasja Štacuna lahko avtomatsko zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi računalnika, iz katerega je bil opravljen vstop v spletno trgovino www.pasjastacuna.si. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, obiskanih v spletni trgovini Pasje Štacune. PASJA ŠTACUNA Matija Grdina s.p. te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletne trgovine in optimizacijo.

Pasja Štacuna za nedoločen čas hrani naslednje podatke registriranih članov Pasje Štacune: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslov za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s Pasjo Štacuno.

18 KOMUNIKACIJA

Pasja Štacuna bo z uporabnikom stopila v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Podatke uporabnikov lahko uporabi tudi za namene internih tržnih raziskav in obveščanje kupcev o novostih in akcijah v spletni trgovini www.pasjastacuna.si.

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

  • jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
  • pošiljatelj bo jasno razviden,
  • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
  • jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
  • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo Pasja Štacuna izrecno spoštovala.