POMEMBNO OBVESTILO: Pasja Štacuna išče nove lastnike! Nakupi v prehodnem obdobju žal niso mogoči. Za več informacij nas kontaktirajte.

0
Košarica:
0,00 €

V nakupovalni košari ni artiklov.

14.7 EUR
Edo priporoča

Žogica z vrvjo Starmark Swing 'n Fling Chew Ball

StarMark

Interaktivna igrača Starmark Swing 'n Fling Chew Ball je odličen pripomoček za zadostitev pasjega nagona po igri in lovu. Žogica je primerna za vse kosmatince, ki obožujejo igro prinašanje ali vlečenja, ki radi svoje žogice grizejo in žvečijo, za tiste, ki najbolj uživajo v vodnih igrah in za tiste, ki radi delajo z nosom. Povrhu vsega pa je narejena iz neverjetno mehkega materiala, ki je prijazen do pasjih zob, hkrati pa trpežen in vzdržljiv..

Na celoten opis >

Zaloga: Ni na zalogi

14,70 €
14,70 €

Ni na zalogi

Artikel ni na zalogi. Za naročilo nas kontaktiraj na info@pasjastacuna.si

Glavne značilnosti izdelka:

  • primerna za igro prinašanja ali vlečenja
  • odlična za zobno higieno kužka
  • trpežen in mehak material, prijazen do zob
  • materiali ne vsebujejo strupenih snovi, kot so lateks, vinil in ftalati
  • posebna oblika omogoča dolg met žogice pri igri prinašanja
  • žogica je prepojena z aromo vanilije
  • plava na vodi
  • premer žogice: 9 cm

Zakaj je igra tako pomembna?

Vsak kuža ima v sebi lovski nagon. In ker je danes za naše družinske pse nesprejemljivo, da tečejo za srno, veverico, mačko, za kolesarjem ali avtomobilom, moramo mi poskrbeti za to, da bo kuža ta nagon vseeno zadovoljil. Namesto vseh živalic, ki bi jih lako preganjal, naj se raje zaposli z igračo. Lahko se gresta igro prinašanja, vlečenja ali pa s pomočjo priboljškov trenirata njegov smrček.

 

 

 

 

 

Ena igrača, veliko načinov uporabe

Igračo Swing 'n Fling Chew Ball lahko s kosmatincem uporabljata na veliko različnih načinov, saj je na žogico pritrjena tudi vrv. Primerna je za igro prinašanja, za borbeno igro vlečenja, za čofotanje po vodi ali pa za treniranje noska, saj je žogica prepojena z aromo vanilije.  

 

Posebna oblika omogoča dolg met igrače

Posebno oblikovana igrača je narejena tako, da omogoča dolg met. To je odlična priložnost za kvalitetno preživljanje časa s kužkom, hkrati pa bodo dolgi leti žogice poskrbeli za njegovo kondicijo in prijetno utrujenost ob koncu igre. Utrujen pes je veliko bolj zadovoljen.

 

 

 

 

Material je trpežen in hkrati prijazen do zob

Material je močnejši od gume in je zato primeren za tiste najbolj zavzete grizače! Material je tudi nestrupen, saj ne vsebuje lateksa, vinila in ftalatov. Žogica je bolj varna kot navadna žogica za tenis, hkrati pa je odlična za pasjo zobno higieno. 

 

 

 

 

 

Igrača je primerna tudi za največje oboževalce vode

Igrača tudi plava na vodi, kar jo naredi primerno za prinašanje iz vode, ali za mokro igranje v bazenu ali na morju. 

 

 

 

 

Vonj vanilije omogoča enostavno treniranje pasjega smrčka

Igračo lahko dodatno uporabljaš tudi za treniranje pasjega smrčka, saj je prepojena z vonjem vanilije. Tako bo kosmatinec na primeren način zadovoljil nagon po lovu. Igračo mu lahko skriješ v grmovje in jo mora poiskati, lahko pa vonj uporabljaš kar preko igre prinašanja. Žogico vržeš v grmovje, tako da kuža ne more točno videti kje je, nato pa jo mora poiskati. 

 

Velikost žogice

 Premer žogice je 9 cm. 

 OPOZORILA:

Nobena igrača ni neuničljiva. Pes naj bo pri uporabi igrače pod nadzorom. Če je izdelek poškodovan ga zavrzite, saj v tem primeru ni izključena poškodba živali. Koščki, manjši od pasjih ust lahko predstavljajo nevarnost zadušitve.

 


  

Varen in udoben nakup v Pasji Štacuni

Dostava

Izdelke, ki jih imamo na zalogi in so naročeni med delavniki do 13. ure, odpošljemo še isti dan. V večini primerov bodo pri tebi že naslednji delovni dan (rok dostave se lahko izjemoma podaljša zaradi pogojev dostavne službe). Znesek za odkupnino je enak znesku za plačilo, ki je naveden ob zaključku nakupa v tvoji košarici, brez dodatnih stroškov ob dostavi paketa. Cenik dostave >

Garancija na zadovoljstvo

Lahko si brez skrbi - izdelke iz Pasje Štacune, lahko vrneš v roku 14 dni od prevzema paketa.

Načini plačila

Izbiraš lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju, plačilo preko UPN, plačilo s kreditno ali plačilno kartico, plačilo preko PayPal in plačilo preko sistema Moneta.

Varen nakup preko spleta

Nakup poteka v varnem okolju Comodo Essential SSL  

 

 


 

O blagovni znamki StarMark

Starmark Academy je eden največjih in najbolj celovitih trenerskih in vedenjskih centrov za pse na svetu. Na 100.000 m2 se strokovno usposobljeni trenerji in behavioristi ukvarjajo tako s treningom osnovne poslušnosti za domače ljubljenčke, kot tudi s treningom profesionalcev, kot so na primer policijski in reševalni psi. Večkrat nagrajeni Starmark izdelki za pomoč pri odpravljanju vedenjskih težavah in za pomoč pri treningu so nastali ravno na podlagi njihovih strokovnih izkušenj... več
Poglej druge artikle blagovne znamke StarMark

Naš blog

Zanimivosti, prigode in uporabni nasveti